Heracles Almelo 2 heeft maandagmiddag met 1-2 gewonnen van FC Groningen 2. Teun Bijleveld en Adrian Szöke tekenden voor de doelpunten.

Na een matige eerste helft vielen na rust beide treffers. Na 52 minuten schoof Teun Bijleveld de bal knap achter de doelman.
Slechts vijf minuten na het eerste doelpunt werd het 0-2. Jeremy Cijntje versnelde langs zijn tegenstander en gaf de bal voor op Adrian Szöke. Oog in oog met doelman Jan de Boer faalde hij niet.

Na ruim een uur spelen maakte Sam Schreck de aansluitingstreffer voor FC Groningen 2. De ploeg van Peter Reekers was duidelijk de betere ploeg en kreeg zelfs nog kansen op 1-3 via Teun Bijleveld en Mohamed Amissi.

Heracles Almelo vervolgt de reservecompetitie op maandag 2 maart tegen RKC Waalwijk 2.

FC Groningen 2 – Heracles Almelo 2 1-2 (0-0)

Opstelling Heracles Almelo 2: Michael Brouwer, Lucas Schoofs, Jelle van Benthem, Dario van den Buijs, Giacomo Quagliata; Sebastian Jakubiak (71. Mohamed Amissi), Niels Leemhuis (53. Reuven Niemeijer), Teun Bijleveld; Jeremy Cijntje, Adrian Szöke, Silvester van der Water.